Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

PIERWSZA CZĘŚĆ BEZPŁATNEGO KURSU ZA NAMI

Za nami pierwszy z cyklu kursów gotowania, który zorganizowaliśmy w Warszawskim Warsztacie razem z Fundacją „Karma-free”.

Pokazaliśmy jak przygotować:
masalę (jak przyprawiać, żeby zachować aromat i właściwości przypraw)
warzywa duszone (brokuł z ziemniaczkami i marchewką)
kotleciki z mąki grochowej
ryż z methi
chutney (deser ułatwiający trawienie)
capaty – domowe pieczywo bez drożdży

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział – to była prawdziwa przyjemność Was poznać. Wasz entuzjazm i Wasze zainteresowanie były bardzo inspirujące. Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz :-).
Dziękujemy też naszym przyjaciołom, którzy przyszli, żeby nas wesprzeć :-).

Tutaj zobaczycie kilka zdjęć.