Druga, świąteczna część bezpłatnego kursu gotowania wegetariańskiego udała się znakomicie. Wprawdzie przepisy były zupełnie niejogiczne (może z wyjątkiem kutii), ale przy Świętach czasami można zaszaleć ;-). Tutaj możecie zobaczyć kilka zdjęć.
DRUGA CZĘŚĆ BEZPŁATNEGO KURSU ZA NAMI
NAJNOWSZE WPISY
- „CZARNE KULKI” WEGAŃSKIE
- TAPIOKA MANGO
- TWAROŻEK z BLUSZCZYKIEM KURDYBANKIEM
- TTC w Ustce 2017
- DYNIOWA ZUPA KREM
- KOFTA
- Znów na Litwie :-)
- PODAGRYCZNIK a’la SZPINAK
- LADDU ORZECHOWE
- Dzika kuchnia
- Weselisko w Ostrołęce
- Uczta niedzielna w świątyni Hare Kryszna
- Post dr Dąbrowskiej
- GREJPFRUT – post dr D.
- BUDYŃ WANILINOWY
Tagi
bakalie
bez cukru
bez glutenu
buraki
ciasta
ciecierzyca
dahl
Dance & Yoga Camp 2016
diety
dynia
dzika kuchnia
Ekadaśi
filozofia
groch
imprezy
kapusta
kasza
kiełki
kotlety
kursy gotowania
Litwa 2016
Litwa 2017
marchewka
masala
obiad
orzechy
owoce
pięć przemian
płatki owsiane
ryż
seler
soczewica
surówka
słodycze
TTC
warsztaty jogi
warzywa
weganizm
wegetarianizm
zdrowie
Śivananda Joga
Święta
śniadanie
śniadanie wegańskie
śniadanie wegetariańskie