Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

I JUŻ RUSZAJĄ NOWE KURSY!

Schowek01Ledwo zakończyliśmy jeden cykl kursów gotowania wegetariańskiego, a już zaczynamy dwa kolejne: sobotnie i środowe. Zajęcia odbywać się będą w Klubie „Przy Lasku” w Warszawie (ul. Lasek Brzozowy 2 – niecałe 10 minut spacerkiem od Metra Natolin) . Każde spotkanie trwa ok. 2-3 godziny i kończy się wspólną degustacją przygotowanych potraw. Każdy uczestnik otrzymuje skrypt, a osoby, które wezmą udział we wszystkich częściach, otrzymają na koniec książkę „Kuchnia Kryszny”.
Na miejscu będzie możliwość zakupu przypraw, których używamy podczas pokazu.
LICZBA BILETÓW JEST OGRANICZONA.
Każde spotkanie poświęcone będzie innemu zagadnieniu: pomieszaliśmy kolejność lekcji, żebyście nie musieli czekać i mogli wybierać, co Was bardziej interesuje.

Plan na soboty:

27.02.2016 godz.12:30 Kurs podstawowy:
masala – jak przyprawiać, żeby zachować aromat i właściwości przypraw
warzywa duszone – łatwo, szybko i zdrowo
kotlet z mąki grochowej – białko nie tylko z mięsa
ryż – dopełniamy komplet aminokwasów
chutney – deser ułatwiający trawienie
capaty – domowe pieczywo bez drożdży
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-27-02-2016.evenea.pl

19.03.2016 godz.12:30 Wegetariańskie słodycze:
simplisy (proste słodycze z mleka w proszku)
laddu (indyjski blok z mąki grochowej)
kulki bakaliowe bez cukru
halava (niezwykły pudding)
czekolada domowej roboty
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-19-03-2016.evenea.pl

16.04 2016 godz.12:30 Wegetariańskie zupy:
prosty bulion
wystawna tajska
wegańska jarzynowa
zupa-dahl
brokułowy krem
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-16-04-2016.evenea.pl

14.05.2016 godz.12:30 Wegetariańskie śniadania:
„jajecznica” z paniru lub tofu
muesli własnej roboty
sałatka piękności
owsianka z bakaliami
pasta kanapkowa z ciecierzycy
pasta kanapkowa „jajeczna” z twarożku
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-14-05-2016.evenea.pl

11.06.2016 godz.12:30 Wegetariańskie kotlety:
białkowe (co można zrobić z mielonej ciecierzycy)
warzywne (burak z sezamem i inne pomysły)
kofta (indyjskie „pulpety” w sosie pomidorowym)
seler, dynia lub tofu w ziołach
panierka bez jajka
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-11-06-2016.evenea.pl

Udział w każdej części kosztuje 50 zł/osobę.

Plan na środy:

2.03.2016 godz.17:30 Kurs podstawowy:
masala – jak przyprawiać, żeby zachować aromat i właściwości przypraw
warzywa duszone – łatwo, szybko i zdrowo
kotlet z mąki grochowej – białko nie tylko z mięsa
ryż – dopełniamy komplet aminokwasów
chutney – deser ułatwiający trawienie
capaty – domowe pieczywo bez drożdży
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-02-03-2016.evenea.pl

30.03.2016 godz.17:30 Wegetariańskie śniadania:
„jajecznica” z paniru lub tofu
muesli własnej roboty
sałatka piękności
owsianka z bakaliami
pasta kanapkowa z ciecierzycy
pasta kanapkowa „jajeczna” z twarożku
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-30-03-2016.evenea.pl

27.04.2016 godz.17:30 Wegetariańskie kotlety:
białkowe (co można zrobić z mielonej ciecierzycy)
warzywne (burak z sezamem i inne pomysły)
kofta (indyjskie „pulpety” w sosie pomidorowym)
seler, dynia lub tofu w ziołach
panierka bez jajka
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-27-04-2016.evenea.pl

25.05.2016 godz.17:30 Wegetariańskie zupy:
prosty bulion
wystawna tajska
wegańska jarzynowa
zupa-dahl
brokułowy krem
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-25-05-2016.evenea.pl

22.06.2016 godz.17:30 Wegetariańskie słodycze:
simplisy (proste słodycze z mleka w proszku)
laddu (indyjski blok z mąki grochowej)
kulki bakaliowe bez cukru
halava (niezwykły pudding)
czekolada domowej roboty
BILET KUP TUTAJ: http://kuchnia-jogi-22-06-2016.evenea.pl

Udział w każdej części kosztuje 40 zł/osobę.