Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

SABJI DYNIOWE Z JARMUŻEM I MLEKIEM KOKOSOWYM

Wyśmienita i elegancka potrawa na jesienny obiad.

KAPUSTA ze ŚLIWKAMI

Danie idealne na jesień, ale kiedy nie ma sezonu na świeże śliwki, możemy dodać suszone.

MARCHEW z SEZAMEM

W Polsce mamy tradycyjną marchewkę z groszkiem, Tutaj proponujemy inny smak.

KALAFIOR w POMIDORACH

Potrawa prosta i smaczna – a późnym latem również bardzo tania.

LECZO

Kolorowe i pachnące – najlepsze z sypkim ryżem.

ZIELONA SOCZEWICA z BAZYLIĄ

Zielonej soczewicy nie trzeba moczyć przed gotowaniem. Dlatego można ją przygotować nawet w ostatniej chwili.

CZERWONA SOCZEWICA w POMIDORACH

Czerwona soczewica po ugotowaniu traci swój kolor. Z pomidorami znów zaczyna wyglądać jak czerwona soczewica :-).

DAHL z IMBIREM i KOKOSEM

Zwykły groch w orientalnym smaku.

BAKŁAŻAN wg PIĘCIU PRZEMIAN

Bakłażan najlepiej smakuje usmażony. Jednak usmażony z dodatkami w sekwencji pięciu przemian smakuje rzeczywiście wyjątkowo.

PULAO z ORZECHAMI NERKOWCA

Eleganckie i pożywne danie – doskonałe na szwedzki stół.