Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

DYNIOWA ZUPA KREM

Najlepsza z dyni hokkaido lub innej – o zwartym miąższu i miękkiej skórce. Słodko – ostra garam masala dodaje smakowi dyni wyrazistości.

POMIDOROWA ZUPA KREM

Pomidorówka w sam raz dla dzieci :-).

KOLOROWA JESIENNA ZUPA

Pyszna jesienna zupa – właściwie dostępna całą zimę.

KRUPNIK

Polska zupa – na wegańsko.

BROKUŁOWA ZUPA-KREM z MIGDAŁAMI

Wyśmienita zupa, której migdały dodają orientalnego posmaku.

BULION WARZYWNY

Bardzo łatwa zupa – a najlepsza z makaronem :-).

BARSZCZYK z ZIEMNIAKAMI

Zupa, która uda się, nawet jeśli nie mamy w domu marchewki ani pietruszki.

ZUPA SZPINAKOWA a’la SZCZAWIOWA

Szczaw jest dostępny tylko sezonowo. Mamy jednak dwa przepisy, które pozwolą zastąpić go w zupie. Oto jeden z nich.

ZUPA KALAFIOROWA

Super prosta, ale niezwykle smaczna i elegancka zupa.

ZUPA DAHL z CZERWONEJ SOCZEWICY

Czasem trzeba szybko przygotować gorący, pożywny posiłek. Zupa z czerwonej soczewicy nadaje się idealnie.