Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

„CZARNE KULKI” WEGAŃSKIE

Kiedy prawie 20% uczestników imprezy deklaruje się jako weganie, człowiekowi robi się żal i wymyśla również dla nich różne smakołyki ;-).

TAPIOKA MANGO

Przygotowaliśmy ten deser na powitalną kolację na TTC w Ustce w 2018 – i od razu posypały się pytania o przepis. Więc podajemy przepis dla wszystkich :-).

Simplis z sezamem.

SIMPLISY SEZAMOWE

Super wyśmienite i super proste mleczne słodycze, którym trudno się oprzeć.

KOTLECIKI RYŻOWE

Wyśmienite i proste kotleciki – do obiadu i na przekąskę.

slide

RYŻ na SYPKO

Jeśli bardzo nam zależy, żeby ryż był sypki, możemy użyć tej sprawdzonej metody. Trzeba bardzo się starać, żeby coś tu zepsuć ;-).

KALAFIOR z BROKUŁEM

Leciutko przyprawione warzywa na parze.

MUESLI

Własnej roboty muesli – świeże i pachnące – ma zupełnie inną jakość niż kupne z pudełka.

SAŁATA RZYMSKA z KIEŁKAMI GRYKI i POMIDOREM

Sałata rzymska nie jest jeszcze bardzo popularna na naszych stołach, ale – choćby dla odmiany – warto włączyć ją do jadłospisu.

BURACZKOWE KOTLETY z SEZAMEM

Na gorąco do obiadu, na zimno na kanapki – pyszne, proste i zdrowe.

BROKUŁOWA ZUPA-KREM z MIGDAŁAMI

Wyśmienita zupa, której migdały dodają orientalnego posmaku.