Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

BROKUŁOWA ZUPA-KREM z MIGDAŁAMI

BROKUŁOWA ZUPA-KREM z MIGDAŁAMI
Wydrukuj przepis
Przy tej zupie nie trzeba uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały 😉
Porcje
3 osoby
Porcje
3 osoby
BROKUŁOWA ZUPA-KREM z MIGDAŁAMI
Wydrukuj przepis
Przy tej zupie nie trzeba uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały 😉
Porcje
3 osoby
Porcje
3 osoby
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Brokuły i ziemniaki myjemy, obieramy i drobno kroimy. Wrzucamy je do gorącej wody i gotujemy do miękkości.
  2. Dodajemy olej oraz przyprawy i miksujemy wszystko na gładko za pomocą blendera.
  3. Na talerzach posypujemy płatkami migdałowymi.
Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe