Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

BULION WARZYWNY

BULION WARZYWNY
Wydrukuj przepis
Zupa dla leniwych - nawet nie trzeba drobno kroić warzyw :-).
Porcje Czas przygotowania
2 osoby 30 minut
Porcje Czas przygotowania
2 osoby 30 minut
BULION WARZYWNY
Wydrukuj przepis
Zupa dla leniwych - nawet nie trzeba drobno kroić warzyw :-).
Porcje Czas przygotowania
2 osoby 30 minut
Porcje Czas przygotowania
2 osoby 30 minut
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Wstawiamy wodę do gotowania. W tym czasie obieramy warzywa i kroimy na naprawdę duże kawałki: marchew na ćwiartki, pietruszkę na połówki.
  2. Wkładamy do wody warzywa, dodajemy olej i przyprawy. Wszystko gotujemy, aż warzywa będą miękkie.
  3. Bulion podajemy posypany pietruszką - z makaronem lub z chlebem.
Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe

Dodaj komentarz