Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

MIZERIA po WEGAŃSKU

MIZERIA po WEGAŃSKU
Wydrukuj przepis
Tradycyjnie mizerię podaje się ze śmietaną, jednak weganom też należy się coś smacznego. Mleko kokosowe spełnia tutaj oczekiwania: jest lżejsze, ale gęstsze niż np. mleko sojowe.
Porcje Czas przygotowania
2-3 osoby 10 minut
Porcje Czas przygotowania
2-3 osoby 10 minut
MIZERIA po WEGAŃSKU
Wydrukuj przepis
Tradycyjnie mizerię podaje się ze śmietaną, jednak weganom też należy się coś smacznego. Mleko kokosowe spełnia tutaj oczekiwania: jest lżejsze, ale gęstsze niż np. mleko sojowe.
Porcje Czas przygotowania
2-3 osoby 10 minut
Porcje Czas przygotowania
2-3 osoby 10 minut
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Ogórki myjemy i kroimy w plasterki lub w niezbyt grubą kostkę. Możemy obrać je ze skórki lub nie.
  2. Zalewamy je mlekiem, posypujemy przyprawami i wszystko mieszamy.
Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe