Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

PLASTRY SELERA w ZIOŁACH

PLASTRY SELERA w ZIOŁACH
Wydrukuj przepis
Smakowite i bardzo łatwe do przygotowania. Najlepsze na gorąco.
Porcje Czas przygotowania
4 porcje 15 minut
Porcje Czas przygotowania
4 porcje 15 minut
PLASTRY SELERA w ZIOŁACH
Wydrukuj przepis
Smakowite i bardzo łatwe do przygotowania. Najlepsze na gorąco.
Porcje Czas przygotowania
4 porcje 15 minut
Porcje Czas przygotowania
4 porcje 15 minut
Składniki
Porcje: porcje
Sposób przygotowania
  1. Rozgrzewamy olej na patelni.
  2. Kładziemy plastry selera na patelni i posypujemy solą i przyprawami.
  3. Kiedy się lekko podsmażą, odwracamy plastry i posypujemy przyprawami również z drugiej strony,
  4. Zdejmujemy z patelni, kiedy są miękkie i złociste.
Pozostałe informacje

Właściwie możemy tu użyć jakichkolwiek ulubionych przez nas przypraw: ziół prowansalskich, curry, asafetydy, tymianku - prawie wszystko pasuje do selera.

Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe