Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

SAŁATA LODOWA z PIETRUSZKĄ

SAŁATA LODOWA z PIETRUSZKĄ
Wydrukuj przepis
Zieloną pietruszkę można z korzyścią dodawać do niemal każdej potrawy. Tutaj ma również za zadanie podkreślić zieleń sałaty.
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
SAŁATA LODOWA z PIETRUSZKĄ
Wydrukuj przepis
Zieloną pietruszkę można z korzyścią dodawać do niemal każdej potrawy. Tutaj ma również za zadanie podkreślić zieleń sałaty.
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Sałatę kroimy w kostkę o boku ok, 2 cm (najlepiej nożem ceramicznym).
  2. Pietruszkę drobno siekamy.
  3. Mieszamy wszystkie składniki - i gotowe.
Pozostałe informacje

Jeśli chcemy podać sałatę na stół, nie warto jej solić. Jest smaczna i bez tego, a posolona szybko puszcza sok i traci fason.

Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe

Dodaj komentarz