Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

ZUPA DAHL z CZERWONEJ SOCZEWICY

ZUPA DAHL z CZERWONEJ SOCZEWICY
Wydrukuj przepis
Smaczna, szybka i pożywna zupa na każdą okazję.
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Czas gotowania
20 minut
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Czas gotowania
20 minut
ZUPA DAHL z CZERWONEJ SOCZEWICY
Wydrukuj przepis
Smaczna, szybka i pożywna zupa na każdą okazję.
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Czas gotowania
20 minut
Porcje Czas przygotowania
3 osoby 10 minut
Czas gotowania
20 minut
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Do wrzącej wody wrzucamy soczewicę i warzywa.
  2. Ziele angielskie i liść laurowy możemy zmielić w młynku do kawy. Jednak niekoniecznie :-).
  3. Dodajemy przyprawy i olej. Gotujemy, aż soczewica będzie miękka - ok. 20 minut.
Pozostałe informacje

Żeby zmielić przyprawy w młynku do kawy, musimy przynajmniej przykryć nimi nożyki młynka - w przeciwnym razie może to być bardzo trudne.

Udostępnij ten przepis
Powered byWP Ultimate Recipe