Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

TAPIOKA MANGO

Przygotowaliśmy ten deser na powitalną kolację na TTC w Ustce w 2018 – i od razu posypały się pytania o przepis. Więc podajemy przepis dla wszystkich :-).

Laddu z orzechami włoskimi.

LADDU ORZECHOWE

Przepyszny blok z mąki ciecierzycowej. Można go wyłożyć na blaszkę i pokroić w kostkę, ale w kulkach jest bardziej poręczny i niemal sam się zjada 😉

BUDYŃ WANILINOWY

Budyń pyszny, jak ze sklepu ;-).

SŁODKI RYŻ z BANANAMI

Bezkompromisowo słodki deser w indyjskim stylu.

„MURZYNEK” z PEŁNEJ MĄKI

Ciasto z pełnej mąki jest nie tylko zdrowsze, ale i przepyszne :-).

KAWA po INDYJSKU

Z samego rana pomaga się obudzić, a po obiedzie wspomaga trawienie. Naprawdę doskonała kawa – również dla tych, którzy zwykłej kawy w ogóle nie piją :-).

Simplis z sezamem.

SIMPLISY SEZAMOWE

Super wyśmienite i super proste mleczne słodycze, którym trudno się oprzeć.

SZARLOTKA SYPANA

Szarlotka prosta nawet dla tych, którzy jeszcze nie odkryli w sobie talentu kulinarnego :-).

MUESLI

Własnej roboty muesli – świeże i pachnące – ma zupełnie inną jakość niż kupne z pudełka.

KUTIA

Tradycyjna polska potrawa wigilijna.