Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl
Kofta z kapusty.

KOFTA

Kofta to smażona kulka z warzyw. Jest wygodną i smakowitą przekąską, ale doskonale sprawdza się także jako wykwintne danie.

Laddu z orzechami włoskimi.

LADDU ORZECHOWE

Przepyszny blok z mąki ciecierzycowej. Można go wyłożyć na blaszkę i pokroić w kostkę, ale w kulkach jest bardziej poręczny i niemal sam się zjada 😉

KOTLECIKI RYŻOWE

Wyśmienite i proste kotleciki – do obiadu i na przekąskę.

BURACZKOWE KOTLETY z SEZAMEM

Na gorąco do obiadu, na zimno na kanapki – pyszne, proste i zdrowe.

KOTLECIKI z KAPUSTY

Smażona kapusta jest smaczniejsza niż gotowana. A te kotleciki są wręcz wyśmienite.

KOTLECIKI z MĄKI GROCHOWEJ

Szybkie wykonanie i szerokie zastosowanie. Mogą być podane jako przystawka, jako dodatek do obiadu – lub położone na kanapkach.

PAKORA – SMAŻONE WARZYWA W CIEŚCIE

Wyśmienita przystawka z Twojego ulubionego warzywa w cieście, smażonego w głębokim oleju.