Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 kuchniajogi@interia.pl

SŁODKI RYŻ z BANANAMI

Bezkompromisowo słodki deser w indyjskim stylu.

KOTLECIKI RYŻOWE

Wyśmienite i proste kotleciki – do obiadu i na przekąskę.

POMIDOROWA ZUPA KREM

Pomidorówka w sam raz dla dzieci :-).

slide

RYŻ na SYPKO

Jeśli bardzo nam zależy, żeby ryż był sypki, możemy użyć tej sprawdzonej metody. Trzeba bardzo się starać, żeby coś tu zepsuć ;-).

RYŻ z METHI

Methi to suszone liście kozieradki. Mają swój własny, niepowtarzalny smak, który przenika ryż i czyni go niezwykłym.

KHIR KAROBOWY

Khir to słodki indyjski pudding ryżowy. Zagęszczanie mleka sprawia, że jest niebiańsko aksamitny.

PULAO z ORZECHAMI NERKOWCA

Eleganckie i pożywne danie – doskonałe na szwedzki stół.

KITRI wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kitri to pełny obiad w jednym garnku. Dostarcza organizmowi wszystkie niezbędne substancje odżywcze: białko, węglowodany, witaminy, mikroelementy. Przygotowane wg pięciu przemian nabiera dodatkowej harmonii.