Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl

TOFU a’la KARP w GALARECIE

Smakowita i kolorowa ozdoba świątecznego stołu.

MIZERIA po WEGAŃSKU

Ogórki w śmietanie również dla wegan.

ZUPA SZPINAKOWA a’la SZCZAWIOWA

Szczaw jest dostępny tylko sezonowo. Mamy jednak dwa przepisy, które pozwolą zastąpić go w zupie. Oto jeden z nich.

ZUPA KALAFIOROWA

Super prosta, ale niezwykle smaczna i elegancka zupa.

BAKŁAŻAN wg PIĘCIU PRZEMIAN

Bakłażan najlepiej smakuje usmażony. Jednak usmażony z dodatkami w sekwencji pięciu przemian smakuje rzeczywiście wyjątkowo.

PULAO z ORZECHAMI NERKOWCA

Eleganckie i pożywne danie – doskonałe na szwedzki stół.

ZUPA TAJSKA

Bardzo szybka, smaczna i efektowna zupa.

KITRI wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kitri to pełny obiad w jednym garnku. Dostarcza organizmowi wszystkie niezbędne substancje odżywcze: białko, węglowodany, witaminy, mikroelementy. Przygotowane wg pięciu przemian nabiera dodatkowej harmonii.

PAKORA – SMAŻONE WARZYWA W CIEŚCIE

Wyśmienita przystawka z Twojego ulubionego warzywa w cieście, smażonego w głębokim oleju.

SOCZEWICA wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kto gotował kiedykolwiek wg pięciu przemian, tego nie trzeba zachęcać. Zharmonizowana pełnia smaków sprawia, że każda potrawa przygotowana w ten sposób kompleksowo odżywia ciało i jest źródłem błogiego zadowolenia konsumenta :-).