Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl
ciecierzyca z cukinią

CIECIERZYCA z CUKINIĄ

Aromatyczna i pożywna, dobrze przyprawiona ciecierzyca z cukinią smakuje fantastycznie i trawi się bez wysiłku.

jarmuż z tofu i boczniakami

JARMUŻ z TOFU i BOCZNIAKAMI

Jarmuż to jedno z moich ulubionych warzyw. Dzisiaj polecam smażeninkę z boczniakami i tofu.

ciecierzyca w mleku kokosowym

CIECIERZYCA w MLEKU KOKOSOWYM

Jedwabista, rozgrzewająca i aromatyczna ciecierzyca z dodatkiem mleka kokosowego – prawdziwy balsam dla podniebienia.

cukinia z kiełkami

CUKINIA z KIEŁKAMI RZODKIEWKI

Cukinia sama w sobie jest świetna, ale cukinia z kiełkami zyskuje nowe smaki, zdrowie i ciekawą teksturę.

TOFU a’la KARP w GALARECIE

Smakowita i kolorowa ozdoba świątecznego stołu.

bigos

WYPASIONY BIGOS WEGAŃSKI

Czasochłonny przepis – jak to z bigosem bywa – ale efekt jest tego wart.

szpinak z orzeszkami

SZPINAK z ORZESZKAMI

Orzeszki ziemne wspaniale zaburzają papkowatą konsystencję szpinaku, a i smak również jest bardzo harmonijny.

pasta z kielkami cebuli

PASTA z CIECIERZYCY z KIEŁKAMI CEBULI

Przepyszna, delikatna pasta kanapkowa. Kiełki dodają tchnienie świeżości, łagodny posmak cebulki – no i kęs zdrowia :-).

Kofta z kapusty.

KOFTA

Kofta to smażona kulka z warzyw. Jest wygodną i smakowitą przekąską, ale doskonale sprawdza się także jako wykwintne danie.

BUDYŃ WANILINOWY

Budyń pyszny, jak ze sklepu ;-).