Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl

TAPIOKA MANGO

Przygotowaliśmy ten deser na powitalną kolację na TTC w Ustce w 2018 – i od razu posypały się pytania o przepis. Więc podajemy przepis dla wszystkich :-).

DYNIOWA ZUPA KREM

Najlepsza z dyni hokkaido lub innej – o zwartym miąższu i miękkiej skórce. Słodko – ostra garam masala dodaje smakowi dyni wyrazistości.

OWSIANKA z POMARAŃCZAMI

Kiedy wymyśliłam tę owsiankę, przyjaciele patrzyli na mnie z politowaniem ;-). Zmienili zdanie, kiedy jej spróbowali :-).

KASZA MANNA ze ŚLIWKAMI

Kaszka z owocami – nie tylko dla dzieci :-).

SABJI DYNIOWE Z JARMUŻEM I MLEKIEM KOKOSOWYM

Wyśmienita i elegancka potrawa na jesienny obiad.

MIZERIA po WEGAŃSKU

Ogórki w śmietanie również dla wegan.

ZUPA SZPINAKOWA a’la SZCZAWIOWA

Szczaw jest dostępny tylko sezonowo. Mamy jednak dwa przepisy, które pozwolą zastąpić go w zupie. Oto jeden z nich.

ZUPA KALAFIOROWA

Super prosta, ale niezwykle smaczna i elegancka zupa.

ZUPA TAJSKA

Bardzo szybka, smaczna i efektowna zupa.