Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl

SAŁATA RZYMSKA z KIEŁKAMI GRYKI i POMIDOREM

Sałata rzymska nie jest jeszcze bardzo popularna na naszych stołach, ale – choćby dla odmiany – warto włączyć ją do jadłospisu.

KALAFIOR w POMIDORACH

Potrawa prosta i smaczna – a późnym latem również bardzo tania.

LECZO

Kolorowe i pachnące – najlepsze z sypkim ryżem.

BAKŁAŻAN wg PIĘCIU PRZEMIAN

Bakłażan najlepiej smakuje usmażony. Jednak usmażony z dodatkami w sekwencji pięciu przemian smakuje rzeczywiście wyjątkowo.

ZUPA TAJSKA

Bardzo szybka, smaczna i efektowna zupa.

KITRI wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kitri to pełny obiad w jednym garnku. Dostarcza organizmowi wszystkie niezbędne substancje odżywcze: białko, węglowodany, witaminy, mikroelementy. Przygotowane wg pięciu przemian nabiera dodatkowej harmonii.

SOCZEWICA wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kto gotował kiedykolwiek wg pięciu przemian, tego nie trzeba zachęcać. Zharmonizowana pełnia smaków sprawia, że każda potrawa przygotowana w ten sposób kompleksowo odżywia ciało i jest źródłem błogiego zadowolenia konsumenta :-).