Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl

TOFU a’la KARP w GALARECIE

Smakowita i kolorowa ozdoba świątecznego stołu.

SELER w ZIOŁACH z PIEKARNIKA

Pieczenie nie tylko sprawia, że jedzenie jest mniej tłuste niż smażone, ale zmienia również smak. Oto pieczona wersja naszych plastrów selera w ziołach.

POMIDOROWA ZUPA KREM

Pomidorówka w sam raz dla dzieci :-).

soja po grecku

SOJA „PO GRECKU”

Sojowa proteina nie jest polecana dla joginów, podobnie jak konserwy z puszki. To danie może jednak uspokoić umysły tych wegan lub ich rodzin, którzy są przywiązani do ryb na Święta.

MARCHEW z SELEREM z PIEKARNIKA

O selerze i marchewce myślimy zazwyczaj jako o dodatkach do głównych dań. Tutaj dowód, że wcale nie mysi tak być.

KRUPNIK

Polska zupa – na wegańsko.

PLASTRY SELERA w ZIOŁACH

Mogą być zarówno przystawką, jak i dodatkiem do drugiego dania. Szybkie, łatwe do przyrządzenia i bardzo smaczne.

BULION WARZYWNY

Bardzo łatwa zupa – a najlepsza z makaronem :-).