Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl

GRYCZANE PLACKI z JABŁKAMI

Pyszne, słodkie, gorące, a w dodatku bezglutenowe śniadanie.

Kofta z kapusty.

KOFTA

Kofta to smażona kulka z warzyw. Jest wygodną i smakowitą przekąską, ale doskonale sprawdza się także jako wykwintne danie.

„MURZYNEK” z PEŁNEJ MĄKI

Ciasto z pełnej mąki jest nie tylko zdrowsze, ale i przepyszne :-).

CIASTO BAKALIOWE

Chociaż bez miodu, smakuje trochę piernikiem. Łatwe w wykonaniu ciasto bez drożdży.

SZARLOTKA SYPANA

Szarlotka prosta nawet dla tych, którzy jeszcze nie odkryli w sobie talentu kulinarnego :-).

KOTLECIKI z MĄKI GROCHOWEJ

Szybkie wykonanie i szerokie zastosowanie. Mogą być podane jako przystawka, jako dodatek do obiadu – lub położone na kanapkach.

PAKORA – SMAŻONE WARZYWA W CIEŚCIE

Wyśmienita przystawka z Twojego ulubionego warzywa w cieście, smażonego w głębokim oleju.