Artur i Mallika Szumscy
+48 608 822 431 napisz@kuchniajogi.pl
ryż z grzybami shitake

RYŻ z GRZYBAMI SHITAKE

Kuchnia niemal chińska: ryż z grzybami shitake.

KOLOROWA JESIENNA ZUPA

Pyszna jesienna zupa – właściwie dostępna całą zimę.

SAŁATA LODOWA z PIETRUSZKĄ

Tak prosta, że trudno bardziej, a pasuje do każdego obiadu.

BULION WARZYWNY

Bardzo łatwa zupa – a najlepsza z makaronem :-).

BARSZCZYK z ZIEMNIAKAMI

Zupa, która uda się, nawet jeśli nie mamy w domu marchewki ani pietruszki.

BAKŁAŻAN wg PIĘCIU PRZEMIAN

Bakłażan najlepiej smakuje usmażony. Jednak usmażony z dodatkami w sekwencji pięciu przemian smakuje rzeczywiście wyjątkowo.

ZUPA TAJSKA

Bardzo szybka, smaczna i efektowna zupa.

KITRI wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kitri to pełny obiad w jednym garnku. Dostarcza organizmowi wszystkie niezbędne substancje odżywcze: białko, węglowodany, witaminy, mikroelementy. Przygotowane wg pięciu przemian nabiera dodatkowej harmonii.

SOCZEWICA wg PIĘCIU PRZEMIAN

Kto gotował kiedykolwiek wg pięciu przemian, tego nie trzeba zachęcać. Zharmonizowana pełnia smaków sprawia, że każda potrawa przygotowana w ten sposób kompleksowo odżywia ciało i jest źródłem błogiego zadowolenia konsumenta :-).